než půjdeš spát
Anotace: chci ti popřát klidné usínání
Nejen že tě lásko hladím,
nejen k tobě přitisknut,
na dobrou noc tě políbím,
načechrám ti postýlku.
Polštářek dám pod hlavičku,
jemně ti ji pohladím,
na tvůj půvab dám peřinku,
na pusinku políbím.
Miláčku ti ještě šeptám,
přeji tobě sladké sny,
mojí ruku v tvojí nechám,
v tom spojení i já s tebou usnout chci.
Přečteno 503x
Tipy 33
Poslední tipující: hypertenze, ta.cupka, sluníčko sedmitečné, Koza, tvoje líčko. ale můj ďolíček, Oťas, lucajda89, BARBYE, strašidýlko-střapatý, 5thelement, ...
Komentáře (10)
Komentujících (10)