Vzpomínat a snít
Anotace: Prostě básnička, však ji nemusíte číst.
Vzpomínat a snít
Nohy boří se mi do sněhu,
ach zima, zima je tu.
Mráz běhá mi po zádech,
už jsi as jen v mých snech.
Už zapomínám jaké bylo,
když tvé objetí mne pohladilo.
Tvé ruce pevně sevřely můj pas,
chtěla bych Tě tu zpátky zas.
Snad vrátíš se mi jednou,
připomenout, co je být ve dvou.
Chtěla bych být s Tebou jen,
splnit si svůj velký sen.
Přečteno 506x
Tipy 21
Poslední tipující: Jaroslav Tatar, MaLej_bLáznivEj_aNdíLeK, Bíša, Holis, Markéta Hl., Romana Šamanka Ladyloba, Noc17, Egretta, kikis, Lilly Lightová, ...
Komentáře (9)
Komentujících (9)