První den
První den já přijela vlakem,
A byla jsem pod obrovským tlakem,
Ten den však byl nejhezčí,
Proto se mi tak snadno brečí,
Rozloučení – objetí,
Chtěla jsem se s Tebou líbat vzápětí,
Pak jsi napsal smsku,
Nejspíš jsi mi tím chtěl vyznat lásku…
Komentáře (0)