Láska - Naděje
Anotace: Je důležitá naděje. To je motor, který nás drží v pohybu.
Láska,
mnoho otázek skrývá,
můžem na ní reagovat.
Stejně zůstane jako dáma zahalená.
Teprve po čase bude oběvena.
Jak se říká,
neházej flintu do žita.
Na každého čeká ta pravá,
neboj najde se nějaká.
Přečteno 321x
Tipy 1
Poslední tipující: Elisha
Komentáře (2)
Komentujících (2)