Anotace: se točí svět
Ty že jsi ne-básník ???
Ještě nemám od tebe přečteno věcí dost,
aby mě zasáhla o tvém umění pochybnost,
tak začnu hezky od začátku tvoje básně číst
a ještě určitě se ozvu. Tím buď si jist!!
11.01.2009 16:31:00 | shakespeares
Myslím že jseš básník, kdybys byl mostař,tak bys z lásky most nepostavil.
09.01.2009 20:59:00 | Elisha