Parasympaticus
Anotace: Nervy parasympatické (parasympaticus) - zpomalují činnost - zotavení organismu
žebra máš prolezlá rzí a plíce šedé od nikotinu
vyběhnout tak na špičku tvých prstů
zahlédnout svět v zrnku písku,
které si vyklepeš z děravých tenisek
doživotní vězení mozku
matrace naplněné bahnem
a žiletky pod polštářem
plazivé ticho šeptá ti do uší
zlaté odlesky sklenice, krev je taky červená,
chci vidět víno téct po tvých zádech
chytnu jej do číše a schovám na horší časy
tentokrát nejdu spát s kocovinou
schovám se do další krabičky cigaret
do vyschlého tabáku co nosíš po kapsách
saka na lepší příležitosti
stojí mě devět životů nepřiznat bolest
Přečteno 489x
Tipy 4
Poslední tipující: Mrtvý květ, J.U. Ray, Neexistujíc a její ruce od krve
Komentáře (2)
Komentujících (2)