Miluji Tě!
Anotace: Stručně pro toho, koho miluješ!
Nebe je čisté, bez mráčků, já chci je tebe, miláčku.
Chci se ti dívat do očí, ať se s námi svět zatočí!
Láska je všechno, láska je žár, jsi pro mě všechno, tvoříme pár!
Přečteno 938x
Tipy 2
Poslední tipující: whiolet
Komentáře (2)
Komentujících (2)