Zastavení
Den zaplatil večeru,
večer noci
a noc dvoum dala smlouvu,
na chvíli nekonečnosti.
Dnu jsi dala slib,
Večeru touhu;
a noci? Svoji odhalenost.
A on,
on se ti otevřel,
jako brána ke svému srdci,
jako slovo,
mezi půlnocí a ránem.
Přečteno 381x
Tipy 5
Poslední tipující: hezule, Jana M., Mbonita, Lasska
Komentáře (2)
Komentujících (2)