Vidět a věřit
Vidět světlo v koutě tmavém
S nadhledem prorazit vším tím davem
Nechat se unášet pocitem touhy
Věřit v lásku, život není dlouhý
Snažit se milovat bez zábran, studu
A ne jen představou zahánět nudu
Přečteno 356x
Tipy 5
Poslední tipující: Romana Šamanka Ladyloba, alexx, Zdenek
Komentáře (1)
Komentujících (1)