Rozhodná? (XII.)
Anotace: ...na holý pupek...ne pupendo, ale slib...
Možná ti vtisknu polibek do důlku na kříži
A to je důvod ke smutku.
Možná tě pohladím po sametových prsou
A to je důvod ke smutku.
Možná se budu smutně koukat jak spíš
a to je důvod k radosti.
Přečteno 372x
Tipy 2
Poslední tipující: enigman
Komentáře (1)
Komentujících (1)