Existuje
Anotace: můj doufající strach..
Polož ji a položí se
zhasne tiše vonná svíce
svlékni ji a bude Tvá
odhalená, svlečená
existuje, nemluví
existuje, v běhu dní
čeká dál ve stínu sebe
na Tebe a na svý nebe
Přečteno 374x
Tipy 3
Poslední tipující: Paulín, kikis, Zdenek
Komentáře (0)