Krasne , ja z toho citim volani a touhu, materstvi ktereho se drzis... a pod kridly schovavas sve deti... nadherne jsi vse vyjadrila , jsi velmi citliva zena.
09.03.2009 16:14:00 | carodejka
Kde jsi???? Chybí mi pokračování vašeho příběhu lásky! Prosím, napiš pár veršů!!!
20.01.2009 11:50:00 | Dalimila
Láska, milování, není o věku dětí... Vím, že na to každý pohlíží jinak. Děti jsou radost, milá starost... někdy se řéká? "čím dřív, tím líp"... jindy "dočkej času, jako husa klasu"... ale kdy je ten správný čas??? Pro někoho nebude nikdy, občas to lidé oddalují a myslí si, že za nějaký čas to bude lepší, vhodnější... nebude... bude to pořád stejné... Děti se nám jednou rozletí. O tátu a mámu nikdy nepřindou. Budou jejich už navždycky...
12.01.2009 06:46:00 | NikitaNikaT.
Nevím kde se takové růže koupit dají
to se často lidé ptají.
Jen vím že tvé srdce zahřeje
to, že jednou přijde naděje.
Láska je a zase není
to se ale jednou změní.
A pak budete svoji
tak to za to přeci stojí.
11.01.2009 17:32:00 | Paulín