moc krásné, jako bys mi mluvil z duše..
taková láska je ta pravá,
nebere, jen hodně dává ...
16.01.2009 06:26:00 | nejsembásník
Přeji Ti splnění Tvých snů - a co nejvíce usměvavých dnů - naplnění Tvé touhy a to po čas dlouhý :) Ty si to moc zasloužíš...
13.01.2009 09:39:00 | toužím.jít.dál
Miláček se ke mně tiskne, teplo z něho sálá... krásné pocity jsi popsal, tak dobře je znám! :o) dokáže mi vždy utišit bolesti, když se milujeme a mezlíme... aj to je lék... někdy objetí a pohlazení postačí.
12.01.2009 11:18:00 | NikitaNikaT.