Je to život
Anotace: I láska, má dvojí tvář.
Struny dne dohrávají,
zharfělá ulice na ně hraje.
Vybledlá reklama zní své blues.
Žebrák v podloubí žebrá náklonost kurtizány,
peníze ztrácejí hodnotu,
a láska v bordelu má červené kalhotky.
Drahá auta pohltila noc,
z bordelu linou se zvuky,
a patnáctiletý se pod jeho okny udělal.
Nahá lásko pod hvězdami,
čí oblékneš šat?
Noc dostupuje úplňku
a lehká děva,
prodává svůj život.
Přečteno 315x
Tipy 3
Poslední tipující: hezule, Mbonita
Komentáře (0)