Polární zář (cinq)
Anotace: Lásko stobarev..., jak jen jsi nesrovnatelná s ostatními... chvěními z pocitů. Když dva se loučí, jak jsi truchlivá; ó lásko :)
***
Rozsviťte světla v polospánku
rozlitá do ulic.
Spletité vůně z tří copánků
rozepínám z plných plic.
- země, nebe, ráj -
A v úderu mraků sílí
od palců jinotaj.
Naboso zašlapují víly
nedopalků
jako my dnes i jiní,
co do vlaků
naskládali - nevinní
a čistí sami sebe-
a už míří na Sibiř.
Komentáře (2)
Komentujících (2)