Sluníčko
Anotace: Brouček je mé sluníčko
Jsi jako sluníčko,
Každý paprsek dopadne na své místo, na mne.
Těm paprskům budu zítra ještě blíže než-li dnes.
Brzy se snad vydáme na cestu směr Brno.
Těším se.
Až budu přijímat Tvé paprsky sluneční, hřejivé, laskavé, zamilované, láskou vyhřáté.
Posílám pohlazení jen pro Tebe.
Komentáře (0)