Další bláhový úryvek
Anotace: Je mi smutno, někdo mi chybí.
Tma za oknem
i v srdci mém
hledám Tvoji ruku
proklouzla mi mezi prsty
mám za sebou spálit mosty?
Sním o Tobě každý den
o objetí vášnivém
o vločkách vířících
ztemnělou ulicí.
Nevidíš?
Můj úsměv jen Tobě patří
Přemýšlej...
Přečteno 547x
Tipy 3
Poslední tipující: lucajda89, Isobel
Komentáře (1)
Komentujících (1)