Martinu z Martinova - co víc si chlap může přát?
A jste spolu dosud? Blahopřeji! :-))
13.01.2009 12:34:00 | poustevník Jirka
Vím,vím,vím já to vím tvé Martince...kdyby ty jsi věděl,WAYWI...kolikrát já tou 4 z Martinova do Ostravy jela...a zase zpět!!!:o))
12.01.2009 20:07:00 | střelkyně1
To je mocka krásné, věřím, tedy vím, že já držím také v jedném srdci a prstýnek mi to od Vánoc připomíná denně... ST!
12.01.2009 11:15:00 | NikitaNikaT.