V Brně, tam je blaze
Ty tučňáku
No tak máš frak
To z tebe hned nedělá
Lva salónů
Takový lev by tě sežral
Nejdřív strčil do kapsy
Co má pod kotníky
A pak mezi dva chleby
-co je přes ně vidět až do Brna-
Jó
V Brně je blaze
Rozhodně ne nuda
Možná se tam lidi
I víc usmívají
Na ten náš svět...
Přečteno 340x
Tipy 9
Poslední tipující: NikitaNikaT., Holis, Bíša, Tacca, enigman, 6thSun
Komentáře (3)
Komentujících (3)