Namlouvám si

Namlouvám si

Anotace: Hezké slova se dobře poslouchají a co ty špatné?

Jdu městem, sama se svojí vinnou,
krok za krokem moje představy hynou.
Přesvědčena světem plných iluzí,
ovlivněna tím, co říkají druzí.

Jejich slova mi hluboko uvízly v mysli
a i kdybych chtěla jen tak mě neopustí!
Přehrávají se mi dokola a znovu...
Když si na ně vzpomenu - blednu!

Sama sobě si namlouvám,
že je to jiné než se zdá
a v hlavě mi zní ozvěna:
Je to lhář!
Autor Kariš, 12.01.2009
Přečteno 408x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.7.2 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí ⋅ Osobní údaje ⋅ Provozovatel