znal
.
kdysi znal tvou vůni
když miloval ženu
vdechoval tvé vzdechy
stopami parfémů
vzápětí ztrácené
dojatý jen pouhým
nejlevnějším vínem
kreslil drahé šmouhy
bílou pletí za snem
možná do kamene
zdál se přesladký
jak sundával jen rty
z víček tvé starosti
nechával tě líbat
vášnivá objetí
poznával šepoty
hladila’s mu čelo
neodcházej lásko
jeho uším znělo
tehdy snad navěky
tvé tělo k modlení
nejen myrhou pouhou
nádherně vonělo
touhou pod záclonou
utkanou z nahoty
znal kdysi své jméno
v zácloně vetkané
kde šeptala’s mu „ty“
.
Přečteno 467x
Tipy 29
Poslední tipující: Tacca, Iva Borecká, Caracol, Romana Šamanka Ladyloba, Churry, Jiparo, okapovaroura, Verena, Holis, labuť, ...
Komentáře (4)
Komentujících (4)