je pozdě
Anotace: ještě je to ve mně
Noc si podala s ránem ruku,
na zasněženém zápraží dřímá kočka,
líný kouř okolních komínů pomrkává na poslední zatoulané hvězdy,
na nedalekém nádraží oznamuje výpravčí: "odjíždí vám vlak"
a mně je to líto.
Na toaletní ruličku píšu tvůj epitaf
a vůně tymiánu se snaží zacelit mou rozdrásanou duši,
je pozdě k ránu,
nám ujiždí vlak, nechceš být se mnou v něm
a mně je to líto.
Přečteno 368x
Tipy 2
Poslední tipující: 6thSun
Komentáře (0)