Oči-Tvé
Anotace: Jen smět pohledět...
Díváš se mi do duše
Pohledem hlídáš můj
Splín
Pleteš se mi do lásky
Mám otazník-Co s tím?
Vidíš jak čas běží
Jak můj svět se hroutí
Tvé oči jsou všude na dosah
A já mám jen srdce z Pouti
Já Tvé oči nevidím
Nemohu najít ten jas
Slzama jsou zalitý
Kdy je ten správný čas?
Podívat se ti do očí???
Přečteno 586x
Tipy 2
Poslední tipující: Woski
Komentáře (3)
Komentujících (3)