Z lásky tobě
Viděl jsem tvoje oči ,tvou tvář
Co stím lásko má jen uděláš?
Viděl jsem tělo tvé, tvůj smích
Já utapím se v nich.
Jsi vše co mám a
srdce na to v sázku dám
Když pohladím tě po vlasech
zrychlí se mi dech
Tvé oči jsou jak temná noc,
černé a stejně tak hluboké
Tvé rty rudé a vašnivé
ja rád bych je polibil
Tvé vlasy rozježené
v mých rukou klouzají
Já rád bych je líbal potají
Tvé ruce hladí tělo mé
dnes to není poprvé
hledím do tvý očí
svět se semnou točí
Začnu zkoumat tvář tvou
jsi totiž laskou mou jedinou
zabalím tě do bílého prostěradla
aby naše láska nikdy nevychladla
Donesl jsem růže jako vždy
Vím totiž že to bude navždy
láska naše trvá už století
zamčená v zasvětí
Choulíš se v mém naručí
ja držím tě pevně
poslouchám srdce tvé
které bije jen pro mě.
Přečteno 914x
Tipy 2
Poslední tipující: Bíša, found
Komentáře (1)
Komentujících (1)