Milion střepů
koukám do zrdcadla
na tu druhou
...směje se mi a nechce přestat
to jsem tak k smíchu?
tak ubohá?
tak moc zničená z těch lží?
topim se v hrníčku
od kakaa...je to vlastně vůbec důležité?
plazim se k tobě
na kolenou
jen abych ti řekla
...že tě nenávidim...
jestli můžu něco změnit, tak věřím že jsem nikdy neznala...
cejtim se jako
rozbitá na miliony střepů
a nechci abys mi pomáhal,víš?
moje srdce spí někde v chladu
dokud ho najdeš a nepřivedeš ho zpátky domů...
pamatuješ si mě?
jsem příliš ztracená, abych mohla být zachráněna?
uvězněná v prádnotě
nevidím tě před sebou
já tě nevidím...
Přečteno 477x
Tipy 12
Poslední tipující: Mraveneček, B.a.r.b.a.r, Giginka, Bíša, blue, embryo v hlave
Komentáře (5)
Komentujících (5)