Nezbylo nic
Moje oči
jak otevřená kniha
v niž můžeš číst
z těch citů k tobě
nezůstalo nic
tak obrať list
mohl si mít vše,
nebyl si rád a
chtěl si víc
nepomůže nikdo,
jsi tak sám
nemáš už nic
snad řekla jsem
vše co měla,
co chtěla sem říct
a teď bez vzpomínek
myšlenek na tebe
zase začnu žít
Přečteno 478x
Tipy 10
Poslední tipující: Romana Šamanka Ladyloba, mafiiiie, alexx, Seanko, Giginka, Yves
Komentáře (2)
Komentujících (2)