noc
Noc to krásná dívka je,
ta nade mnou a nad mou myslí vždycky vyhraje,
já bráním se ji vždycky,
a potom apaticky,
ptám se co se stalo,
možná toho bylo málo,
možná taky moc,
tak pořád miluji,
tu krásnou noc.
Přečteno 382x
Tipy 1
Poslední tipující: lady_esik
Komentáře (0)