Skládanka
Anotace: jen pár vět svázaných do uzlíčku
Písmenka rozsypaná po podlaze,
co asi byla dříve básní
poskládám a věnuji Tvé nekonečné kráse.
Slůvka namotaná na magnetofonové pásce,
co asi byla kdysi vyznáním
bych já chtěl věnovat Tobě,nám a naší lásce
Komentáře (0)