Někdy je lepší jít budoucnosti vstříc sama, než s někým kdo ti ubližuje..
03.02.2009 10:03:00 | Ztracena.v.realitě
btw. neznamená, že když si nerozumíte, když láska vyprchala, že nemá rád ty ostatní...Tak to není!
14.01.2009 16:22:00 | NikitaNikaT.
Naivní je svým způsobem každý z nás... to nelze popřít. Snaha se cení, ale když se snaží jenom jedna strana, jde to hůř a je to beznadějné. Sama nejsi, nesmutni. Čas přinese lepší zítřky. Špatné se v dobré obrátí. Přeji Ti mnoho štěstí v novém dění. To, že se s někým rozcházíme, či rozvádíme, neznamená, že ho začnem nenávidět, bo že nás ten člověk nemá rád... stále bude součástí Tvého života. Jednou nalezneš porozumění a budeš se na to dívat i z jiné strany...
14.01.2009 16:14:00 | NikitaNikaT.