Fotka z léta
Anotace: jak to všechno začalo
Hraju si s tvým obličejem
z fotky z jakéhosi léta
s tváří ve stínu, se rty, s čelem
co přišly ke mě z cizího světa
abych Tě znala
abych Tě měla
s představou o tom
co poznat jsem chtěla
všechny ostrovy a liduprázdné pláže
ta představa a k ní otázka se váže
jak spustí se spoušť v pusté poušti
odpověď zní: snad samospouští
Komentáře (0)