Zakázané myšlenky
Anotace: kdo je nevinný ať hodí kamenem...
Měl jsem Ti to říci už dávno,
už tenkrát, to první kalné ráno,
ale já se raději otočil na druhou stranu
zavřel oči a zas potají myslel na rudovlasou pannu.
Druhé ráno, to když se vše vrátilo,
a mě zas tu rudovlasé stvoření pod víčky lákalo,
měl jsem ti říct, že srdce mé jí náleží...
ale, teď ?
Leží tu jiná, tak co na tom záleží...
Komentáře (0)