Dest...rada ho posloucham jak bubnuje do strech a parapetu, krasna basen.
15.01.2009 15:06:00 | carodejka
Tahle básenka se mocka povedla. Déště mi také nevadí... je v něm krásné milování... ještě lepší, je déšt ve vaně kokupelový... když mne miláček sprchuje, mydlí, pak umývá... nevím, kdo z nás dvou se víc rozplývá a usmívá... pokračujem pak v posteli... Hmmm, dostal jsem chuť, pošlu mu SMSsku :o)
15.01.2009 10:10:00 | NikitaNikaT.