Anotace: Myslím že každý ten smutek občas zažívá, když srdíčko ho z lásky bolívá...
Krásná,
jako když čekáš ,až ráno položí růži na tvůj práh,
ale to snad je jen v pohádkách
28.08.2010 12:10:00 | Vivi.~2
Každému se někdy stýská,
/jak už tady Michelle psala/,
touha Tvá je i mně blízká,
Láska není dokonalá,
přesto život bez ní bývá
smutný, malá vlnka snivá
napříč myslí zas se žene...
Kde jsi jen, mládí ztracené?
;o(((
02.04.2009 21:59:00 | Kozoroh 1