Jinde.........
Anotace: a deska se točí a točí a točí.....
Nesnáším ten pocit beznaděje,
který se šíří mým pokojem....
Zatínám ruce v pěst,
a mám neuvěřitelnou zlost...
Slzy mi po tisící padají po tváři,
nadávám si jak jsem hloupá....
A snad milionkrát,
za jednu noc zjevuje se mi tvoje tvář...
Nenávidím se,
chtěla bych někam pryč....
Volám o pomoc,
ale všichni mají obsazené linky...
Zavírám oči,
a brečím do noci....
Jednu písničku poslouchám 100krát,
nemůžu si pomoci....
Připomíná mi totiž to,
co cítím dnes k tobě....
To co se stalo,
a hlavně to proč brečím...
Jdu spát,
a přeji si abych tak spala navěky...
Nemluvím,
už nemám sílu....
Bolí mě hlava,
a vlastně i srdce...
Nechutná mi jídlo,
a ( to je poprvý v mým životě)...
Dívám se na kobrec,
je to ta nejzajímaější věc na světě...
A připadám si,
tak strašně JINDE...
Přečteno 326x
Tipy 16
Poslední tipující: fijalka, Kapka, Oťas, Churry, Lilly Lightová, Psavec, Bíša, STIMPRE, Lota, okapovaroura, ...
Komentáře (6)
Komentujících (4)