Stesk
Anotace: Když mi bylo tak trošku teskno...
Sbírka:
černý pírko
Připadám si smutná
a možná taky jsem
kdoví to, jak chutná
když je z touhy sen?
Na rtech slza lásky
jemné pohlazení
Už není čas na otázky
Vítej, drahé snění!
Přečteno 457x
Tipy 2
Poslední tipující: Kapka, Quigleika
Komentáře (1)
Komentujících (1)