Anotace: některý vzpomínky bolej, zvlášť když jsou čerstvý (naštěstí to bylo dávno )
Tvé verše v sobě skloubily nebe s peklem, ale sjednocení obou intervalů dalo za vznik novou, moderní poetickou představu o vzpomínce...
05.10.2005 22:14:00 | Jasmin de Paris
Pro některé vzpomínky živá voda třeba není...
snad tenkrát daly přesně to, co měly... :o)
Píšeš moc hezky, kulišáčku :o)
29.09.2005 14:35:00 | Cecilka