Tohle se Ti povedlo, realita, život a láska... jsou někdy kruté.. ale stále a dokola: Není nad upřímnost!
23.01.2009 20:05:00 | NikitaNikaT.
Táto báseň je pre mňa úžasná jedným spôsobom- a ten spôsob je, že sa v nej úplne celá vidím. Jitko, vo všetkých tvojich básňach sa vidím, ale v tejto asi najviac. Ten cit čo tam ňa úžasná jedným spôsobom- a ten spôsob je, že sa v nej úplne celá vidím. Jitko, vo všetkých tvojich básňach sa vidím, ale v tejto asi najviac. Ten cit čo tam dávaš, proste je to tak nádherne nežne, sladko povedané...tvoje básne sú Básňami preto, lebo nimi dokážeš priamo osloviť ľudí do srdca...tdávaš, proste je to tak nádherne nežne, sladko povedané...tvoje básne sú Básňami preto, lebo nimi dokážeš priamo osloviť ľudí do srdca...a preto si Tvoje básne vážim...(P.S.: Samozrejme, dala som ST:-))
22.01.2009 19:56:00 | Mišiačik