..výstižně popsané typické situace, kdy se nám věci vymykají "zdravému rozumu", či spíše v návalech oslabení vnímání skutečné Lásky...
15.01.2009 22:59:00 | Pavelpaja
ST! za obsah, nápaditost a myšlenku. Žárlit? Ano, ale s mírou. Když člověk žárlí, tedy jako lidsky, normálně... je to důkaz teho, že nám ně někom opravu moc záleží a že danou osobu miluje, abo máme k ní hlubokou citovou vazbu, pač žárlí na sebe aj přátelé, že? Někdy se lidem žárlivost vymkne z rukou... to je pak zle.
15.01.2009 21:28:00 | NikitaNikaT.