Pocity
Anotace: Věnováno mé drahé kamarádce a spolupracovnici.
Pocity
Ty moje pocity,
jsi v nich Ty,
Ty jsi mým snem,
provázíš mě každým dnem.
Já chtěla bych jasno mít,
že ve správnou stranu
investuji svůj cit.
Můj rozum má teď výluku,
usínám, s mobilem na uchu
Proč zahodit tu šanci jedinou,
nechci už být jen
kamarádkou nevinnou.
Řekni mi přece jen ty sám
jestli tě aspoň trochu znám.
Proč neřekneš hned a na rovinu,
nechci tě,
a necítím proto žádnou vinu.
Jdi tam, kde bude ti líp,
a nezapomeň, se mnou nebude už nic.
Přečteno 431x
Tipy 1
Poslední tipující: Lilly Lightová
Komentáře (1)
Komentujících (1)