Holčičí slzičky...
Kapky slz se jí rozkutálely po tvářích..
. . . .
. . . .
Chtěla být silná, ale příliš moc to bolelo..
Srdce pálilo tak,
jak v mořské vodě
od sluníčka pálená ramena..
**Vždyť slzy jsou taky slané**
/a byls to ty, kdo jí spálil/
.
Na černém svetru se leskly
průhledné
třpytivé
perličky
. .
..... ......
*To tys jí je navlékl*
ale zas jen ty..,
ty..,
ty..,
/ty necito! Copak nemáš srdce?/
jsi byl ten,
co tu tenoučkou nitku
s dívčíma slzičkama
roztrhl
..
a uzel zůstane
..
**navždy..**
Přečteno 404x
Tipy 7
Poslední tipující: Haniéčka, Lilly Lightová, Holis, FrankieLamprt, Kapka
Komentáře (6)
Komentujících (5)