Anotace: kdo mne zná, chápe... :-(
nic neni tak cerne jak na prvni pohled se zda... usmej se, bude lip...
dilko krasne, urcite oslovilo...
12.04.2009 20:07:00 | strašidýlko-střapatý
Ono to bude asi tím, že zažívají lidé pořád to samé dokola ohledně lásky;o)
17.01.2009 13:01:00 | FrankieLamprt
literárně je to hrozně slabé až žádné.
když pominu to, že točení země je dost velké klišé na 4násobnou opakovačku (částečně ospravedlněno záměrem v závěru), tak ani to ostatní není nic než klišé na klišé, ať už co do rýmů (sebe/tebe, zas/řas) nebo metafora průchodu strastmi jako po laně nad propastí.. to vše už někde miliardkrát bylo.
16.01.2009 21:32:00 | melancholik