Dáš mi - nedáš mi
Anotace: Chci tvé srdce - ty moje tělo. Kdo z nás dvou je větší sobec? Pověz...
Jen se s tebou pomiluju
a pak odejdu.
Nic ti neslibuju
a nikdy s tebou nebudu.
Není to láska
je to chtíč.
Spíš sázka
hozený míč.
Jak prosté, dáš mi - nedáš mi.
Která strana vyhraje
moje nebo ta tvoje?
Tak pověz, maličká
proč tvé srdce usedá?
Ano já vím
možná o tom sním
milovat tě však neumím.
Prázdné je moje srdce
temná je má duše
tak odejdi už přece...
Přečteno 365x
Tipy 4
Poslední tipující: susana načeva, páááááááá, Kapka
Komentáře (0)