:) ja si to snad ani nechci představit, by mi to zničilo poslední kousky mý romantický duše, byl by země už jenom realista :)
17.01.2009 10:11:00 | Emira
..věčná láska?..což takhle obraz..Julie pere prádlo..vlasy do uzle..po čele stéká pot..za ní řvou děti..a Romeo nevrlý, že si nemůže v klidu přečíst ani noviny..tím by asi věčnou slávu si pan Shakespeare nevysloužil..
17.01.2009 09:56:00 | páááááááá