Vše co chci...
Anotace: Neznám nic hezčího...
Neznám slovo hezčí,
než-li miluji tě.
Slovo hezčí není,
jen když ho řekneš ty,
je ještě krásnější.
Neznám gesto hezčí,
než-li je polibek.
Ten vždy všechno změní,
a nemusíš mi ho dát ty,
ale jen od tebe ho chci.
Neznám pohyb lepší,
než-li je sex.
Lepší než jmění,
ale ne lepší než ty.
Ty jsi víc než vše.
Víc než slovo milejší,
nežli gesto a sny.
Víc než vše,
co mám.
Přečteno 730x
Tipy 1
Poslední tipující: Lilly Lightová
Komentáře (1)
Komentujících (1)