modré z (Tebe) nebe
Anotace: a komu vadí, že nerýmuji
Zvláštní,
však když jsem šel snášet ten kousíček z nebe,
hleděl jsem dolů a tam viděl Tebe.
Stála jsi u stromu zmáčená kapkami letního deště
a přitom všem dívala ses na duhu
co právě spustila se z nebe až k Tvým nohám.
Pak už bylo jednoduché
snést Ti ten vzácný balíček.
Komentáře (0)