Tvoje...
Tvoje sametové oči - probodávají mé srdce
Tvoje hřejivé ruce - vše proměňují v led
Tvoje sladké rty - chutnají po víně trpce
Tvoje vroucí polibky - štípou jak v zimě mráz
Tvoje upřímné city - byly jedna velká lež
Tvoje neskonalá láska - mi zlámala vaz
Přečteno 501x
Tipy 9
Poslední tipující: Holis, lucajda89, dream in emptiness, Daisy.., Lilly Lightová, Bíša, lapi
Komentáře (1)
Komentujících (1)