...Odejdi s nevinností a opusť mé hříchy.../vyrej je do mý kůže/
Anotace: ..."nikdy jsem netvrdil,že jsem svatý..." řekls
koukám se z okna
a nemůžu ven...
...všchno to zplynulo,
všechno byl jen sen...
/...nádhernej.../
myslela jsem
že už jsem tě setřásla
z mých úst
...ale ty si prostě přídeš
jakoby nic!
stejkám po stole
zmáčklá jako sardinka
...ne,já na to fakt nemam
já nejsem žádná hrdinka!
protože se v mých očích
pořád odrážíš...
...protože do stěn
mýho srdce tak krutě narážíš...
/...to kurva nevíš,že to bolí??/
plácám se tady
v týhle hromadě hnoje...
/pomoz mi,vytáhni mě ven!../
mě už zbývalo
jen naložit se do lihu...
tak mi to prosím
nedávej za vinu...
nemůžu za to
že máš tak krásný tělo...
ukázat lásku
v tu chvíli vážně chtělo...
...a tak se to stalo...
umírám
zabalená v krabici
obvázané červenou mašlí
odejdi s nevinností
a opusť mé hříchy.../vyrej je do mý kůže/
Přečteno 424x
Tipy 11
Poslední tipující: Mraveneček, Evil Queen, Holis, dream in emptiness, B.a.r.b.a.r, Dreamer, Andělskými perutěmi chráněna, Bíša
Komentáře (2)
Komentujících (2)