One black tear
Anotace: takové zajmavé to je... tak trošku nevšední, myslim, ale můžete mi to klidně vymluvit nemilosrdnou kritikou...
ve tmě s pásky
měsícní záře
močí mí z lásky
obě mé tváře
- one black tear
při rozednění
na tvářích
nic se nemění,
stále ten hřích
- one black tear
a přes den
v dimenzi jiné
žiju si sen,
že už nesplyne
má
- one black tear
s krví...
Přečteno 292x
Tipy 3
Poslední tipující: Johny Styx, Bíša, jatox
Komentáře (1)
Komentujících (1)