Byla jsi mou krátkou známostí
Anotace: Píši v mužském rodě...přišlo mi to ted zajímavější :-)
Vzpomenu si na text,
visel nad dveřmi,
v Tvém pokoji,
plném knih.
Věta, kterou žiji,
jen tak na papíře,
ani ne bílém,
ale černým písmem.
Vzpomenu si na postel,
kde jsme se často milovali,
barevné polštáře a obrazy,
jak přitažlivě zněly.
Přemýšlím a lituji,
ve večeru lednovém,
srdce v barvách červené,
nerad něco slibuji.
A ta věta z textu zní:
"Nikdy nechoď poslední."
Přečteno 341x
Tipy 11
Poslední tipující: Dindane, Bíša, Elisha, Stoneman, strašidýlko-střapatý, kikis, Lilly Lightová
Komentáře (1)
Komentujících (1)