až bude venku zima
Anotace: i zima může být fajn....
Zlatým perem, v něze namáčeném,
na Tvou kůži hedvábnou,
slova nejkrásnější chtěl bych psát,
a sníh,
co za oknem by mi tiše záviděl,
by před Tvou krásou nesmírnou
v jediném okamžiku roztál...
Komentáře (0)